Cam asa s-a votat...

miercuri, 5 noiembrie 2014 | comentarii

De obicei nu fac politica, dar cand vine vorba de vot nu ezit sa imi exercit acest drept constitutional.Pentru toti care au stat acasa si au spus ca nu ii intereseaza, ca oricum nu putem schimba nimic nu o sa ii contrazic, dar vreau sa le amintesc ca participarea la vot este unul dintre putinele drepturi pe care inca le mai avem.
Sincer, ma asteptam la un 35-40% la Ponta, pentru ca are de partea lui electoratul 60+ si buget nelimitat in campanie pentru ulei,zahar, faina si mustar, dar am ramas surprins sa vad ca lumea voteaza in proportie de 30% cu Klovn Iohanis, adica PDL - Blaga,Boc, Ungureanu, Predoiu, Roberta Anastase, Boagiu, Videanu, oameni din cauza carora ieseam in ianuarie 2012 cu miile pe strazi si ne rupeau jandarmii oasele. Asta e!!! Avem memoria scurta.
Ma bucur enorm de mult pentru faptul ca stimabila doamna Monica Luisa Macovei, cea care urla pe la Comisia Europeana dupa referendum ca in Romania are loc lovitura de stat, a reusit fabulosul scor de aproape 10% ( impreuna cu zdreanta de Udrea).Cateva voturi i-au lipsit sa intre in turul 2!!! Pacat ca nu sunt asa de multi intelectuali in Romania care sa o voteze.Unde mai pui ca nemernica asta de procuroare securista, pana nu demult tovarasa de pahar cu chioru', a avut cea mai agresiva campanie electorala in mediul online, intoxicand publicul cu sondaje gen 25-30%....dar se pare ca oamenii nu prea au votat visul….si nici dna-ul! Doamnei Udrea nici m-puncte-puncte-uie nu ii dau.M-au scapat altii de aceasta grija. Sunt putin dezamagit de faptul ca domnul Tariceanu a strans undeva pe la 5,40%. Din cate imi amintesc, guvernarea sub Tariceanu a fost singura guvernare post-decembrista care a adus crestere economica , in medie de 6% in perioada 2005-2007.Eu il vedeam pe la 10-12%, dar se pare ca m-am inselat!Ce ne facem cu Domnul Dan? ca nu a iesit presedintele romanilor nici in 2014! Bai si ce buni erau acei 20.000 de euro, dar na… de cand s-a inchis OTV-ul….electoratul Elodiei a migrat spre alti candidati.
O problema foarte mare, care chiar ma irita, este faptul ca un ungur reuseste sa stranga in Romania 2014 mai mult decat 2 oameni nationalisti. Nu este posibil ca acest bozgor sa stranga voturi cat Vadim sau sa-l umileasca pe Funar, principalul opozant al miscarii bozgoresti in Romania.Domnule Funar, vreau sa stiti ca acel vot din Bucuresti e de la mine! Restul candidatilor….tot respectul…felicitari pentru tentativa avuta si numai bine! La toti…in afara de William Gabriel Branza!
Deci... in turul 2 pe cine votam? Pe Iliescu si Nastase sau pe Basescu?
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. TzN - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template