Democratia noastra!

marți, 11 noiembrie 2014 | comentarii

In ceea ce priveste turul 2, cel mai prost lucru pe care poti sa il faci este acela de a nu te prezenta la vot.Daca totusi decizi sa te deplasezi pentru ca e dreptul tau de a-ti exercita votul si pui stampila pe Ponta este rau. Daca cumva iti trece prin gand sa-l votezi pe Iohanis, sa stii ca nu e deloc bine iar daca te hotarasti sa pui stampila pe amandoi, ca sa nu se supere nimeni, este optiunea ta.
In oricare din situatiile mai sus prezentate, sa stii ca nu rezolvi nimic. Votul tau NU conteaza.Nu a contat si nu cred ca va conta in viitorul apropiat. Daca prin vot am putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lasa să votam."N-am spus-o eu, ci fotbalistul ala....Mark Twain de a jucat prin Marea Britanie fundas dreapta pe la Liverpool acum 30 de ani. Eu am aceasi parere ca ala pe nume Stalin si subliniez faptul ca nu conteaza cine voteaza, ci conteaza cine numara voturile. Procentele de prezenta a populatiei la vot sunt extrem de scazute. Chiar daca nu ai facut CFDP-ul sau nu ai master in stiinte politice, iti dai seama ca oamenii sunt scarbiti de a juca rol de figuratie in mimarea alegerilor democratice.
Inevitabil apare intrebarea "Cat costa un vot?" pai in Romania  o sticla de ulei, 1 kg de zahar si o galeata de grau iti garanteaza votul. Dar sa nu credeti ca suntem unici pe lumea asta. In Marea Britanie un bilet la tribuna 2 la Chelsea cu Arsenal poate face ca un partid ce isi doreste cat mai multe locuri in Camera Comunelor sa atraga simpatia electoratului.In Coreea de Nord un vot valoreaza amenintarea cu pierderea ratiei zilnice de 200 grame de paine si sanctiuni pe linie de partid. Un dineu cu merinde de catering, ceva confetti si artificii plus un speach cu personalitati din showbiz in background ii face pe americani sa incline spre un candidat sau altul.In Rusia e suficienta o sticla de vodca la 1 litru si promisiunea unei incaierari cu fortele de ordine si cu cei din opozitie si votul este garantat.
Asa ca degeaba imi spui tu mie zilnic sa votez cu Ponta/Iohanis si  postezi pe facebook zilnc toate tampeniile si toate aberatiile referitoare la doleantele poporului roman referitoare la statul de drept si democratie. Fratele meu, democratia nu exista.Nu se aplica nicaieri in lume.Singurul loc in care o intalnesti e pe Wikipedia.De cand ne nastem suntem intoxicati non-stop cu acest concept : democratie. La radio, la televizor, in reviste, in ziare, pe internet, peste tot ni se vorbeste despre democratie, cat de eficienta este si cat de important este sa traim in democratie.
 Albert si cu Einstein.... spunea odata ca o prejudecata este mai greu de dezintegrat decat un atom, si avea dreptate saracu'. E cineva cumva de alta parere?Concepe cineva viata in 2014 sub o alta modalitate de guvernare? (Monarhistii sa lase gura mica, regii nu au 3 perechi de coaie ca eu, sau tu sau oricare alta fiinta umana  sa ingenunchez in fata lor).Sincer, nu cred.Sa fie oare  o simpla coincidenta faptul ca momentul impunerii “democratiei” ca modalitate de organizare statala – mondiala,  coincide cu redactarea Protocoalelor Secrete Francmasonice? (1897 Basel)
Citind cele 24 de Protocoale (http://www.scribd.com/doc/2573970/Protocoalele-Inteleptilor-Sionului), puteti observa faptul ca ideile fundamentale ale acestora sunt legate de faptul ca Francmasonii nu admit alt DREPT decat cel dat de forta, ca liberalismul propagat de ei printre crestini a distrus religia crestina si autoritatea statului si ca aurul a intrat în mainile Francmasoneriei si cu ajutorul lui, aceastia au pus mana pe presa, dominand opinia publica ce comanda guvernele in statele democrate. La acea vreme in Marea Britanie, publicatii ca Times sau Morning Post au consacrat lungi articole referitoare la aceste Protocoale.Sute de articole au aparut si in presa din  Germania, Franta, S.U.A., Austria. Protocoalele au fost date publicitatii, populatia devenind astfel constienta de primejdia reprezentata de Francmasonerie.Ce s-a intamplat in urmatoarea suta de ani? Constestatarii au fost anihilati prin aparitia combinatiei fatale  NATO - ONU - UE - Banca Mondiala care  se vor dovedi a fi instrumentele de instaurare a Noii Ordini Mondiale.
Smecherii astia ne-au injectat constiinta civica în asemenea hal încat credem ca daca punem o stampila o data la cinci ani, suntem nevoiti ca apoi sa inghitim tot ce ni se da pe tava: saracie, lipsuri, austeritate, inflatie, dobanzi, boala si moarte prematura.
Toate cacaturile astea se petrec in timp ce noi suntem in 4 labe, in pozitia capra, cu capul plecat, resemnti pentru ca iarasi, soarta a vrut sa alegem gresit presedintele sau partidul politic, in prostia noastra l-am votat fiind pacaliti de platforma electorala si programul de guvernare sau obsedati fiind de faptul ca trebuie sa votam orice altceva in afara de X.
Responsabilii organizatiilor care exercita puterea reala nu au fost, nu sunt si nu vor fi alesi   în mod democrat. Noi nu am fost nici informati si nici consultati referitor deciziile luate de ei, noi doar votam  responsabili care nu mai detin practic adevarata putere, deoarece  nu mai este nimic de hotarat, programele politice de “dreapta”, "centri-dreapta" de “stânga” sau "centru-staga" au ajuns sa se asemene extrem de mult in toate tarile occidentale, astea pe care noi le visam si ziua si noaptea.

O sa ziceti..."ba Cipa ce plm ai fumat ma??".. sau " ce cacat ai tras pe nas ?!" asa ca in incheiere, ca sa inteleaga toata lumea ce se petrece va spun ca NU putem alege ce gen de shaorma vrem, dar putem alege sosul. " ShaormaDeToate" pe care suntem fortati sa o mancam se numeste "neo-sclavagism", dar nu va panicati!!! priviti partea cea buna...putem alege sos dulce de stanga sau picant de dreapta! 
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. TzN - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template