Est sau Vest?

joi, 12 februarie 2015 | comentarii

Vreau sa va spun o poveste, insa pentru inceput, va avertizez ca daca voi credeti ca in ’89 am rasturnat un regim prin revolta populara autentica, va rog sa nu va mai pierdeti timpul citind povestea mea pentru ca nu o sa va prea placa, dar mai ales nu o sa o intelegeti.
A fost odata ca niciodata, cam prin toamna lu’ 2013, un presedinte pe nume Viktor Ianukovici, care conducea si el o tara pe nume Ucraina. Locuitorii care populau tinutul ce se invecineaza cu frumoasa noastra tara, nu erau nici saraci, nici bogati, nu traiau nici foarte bine dar nici foarte prost. Indraznesc sa spun ca aveau un mod de viata asemanator cu al nostru insa cel mai important lucru, traiau in liniste fara a avea grija razboiului.
Intr-o frumoasa zi de noiembrie (2013),undeva prin capitala Lituaniei  (Vilnius daca nu ma insel), acest  Viktor Ianukovici refuza sa semneze acordul de asociere cu Uniunea Europeana. Omologul de la Chisinau nu a ezitat sa iscaleasca papirusul cu miros de Bruxelles. ( si Georgia a semnat acel accord).
Incantati de idea de a culege capsuni in Spania si de a spala wc-urile prin UK, brusc cam 100.000 de ucrainieni au aparut de te miri unde si au inceput sa ceara capu’la presedinte! In acest fel au inceput protestele masive  in capitala Ucrainei sau Euromaidanul Kievean, care in cateva zile a tras o super lovitura de stat, instaurand o conducere controlata de Occident. (ca la noi).
Pana aici totul este destul de clar. Apare prima intrebare. Nu va grabiti sa anticipati finalul. Ce interes ar fi avut Putin sa-si bage nasul in galeata cu cacat si sa agite Euromaidanul pasnic in faza incipienta, in conditiile in care Viktor Ianukovici isi exprimase destul de clar directia in care ar fi vrut sa duca tara?
Presa romana, controlata din cap pana in picioare de Occident ce putea sa scrie altceva decat ca Rusia a lu’ Putin e vinovata pentru tot ce se intampla in Ucraina. Au aparut zeci de articole care deja stiau ca Rusia vrea sa refaca granitele URSS si ca istoria se va repeta si ca vor veni si peste noi si ca ne vor viola nevestele, ne vor ucide copiii si ne vor baga un glont in cur dupa care ne vor bea toata vodka  din Fratelli.Nu frate, eu zic ca Rusia vrea doar ca Ucraina sa nu adere nici la NATO, nici la UE si sa ramana acolo ca un tampon, ca sta bine.
Opinia publica, ce parere ar putea sa isi faca afland aceste informatii din presa si tinand seama de ura istorica pe care o purtam rusilor? Oamenii naivi, prost informati si manipulati sunt convinsi ca la Kiev a avut loc o revolta populara nascuta din iubirea ucrainienilor pentru Occident.
Sa nu ne pierdem in detalii si sa continuam povestea noastra. Printre sute de minciuni, manipulari si jocuri de culise, singrul adevar este ca in Ucraina a izbucnit un razboi real si tot la fel de adevarat este ca au inceput sa moara pe zi ce trece tot mai multi oameni reali. Cum citisem pe un site, “europenii omorau europeni, ucrainienii omorau ucrainieni”. Aia se macelareau la propriu in timp ce NATO/UE pe de-o parte si Rusia pe cealalta parte, se gandeau cum sa faca sa prinda bucata mare de ciolan.
Republica Autonoma Crimeea isi autoproclama independent fata de Ucraina. Referendumul de intoarcere la patria mama in randul “crimeienilor” (sau cu s-or numi) nu a intarziat sa apara.Credeti ca rezultatele puteau fi sub 95% pro anexare in conditiile in care trupele rusesti ocupau toata peninsula? Si
In tot acest timp in Ucraina Mica oamenii care “si-au luat tara inapoi” mor intr-o “veselie”.Ucrainieni vs Separatisti.Est contra Vest.UE/NATO vs Rusia. Oameni contra oameni .Dar asta nu e tot. Sper sa ma insel, dar am impresia ca se pregateste un razboi de mare amploare si fie ca vrem fie ca nu vrem o sa fim implicati direct.De ce?..pentru ca asa vrea Noua Ordine Mondiala sa ne mai rareasca. Ca nu va fi anul asta, la anul sau peste 2 ani, doamne’ajuta!!! Dar candva acest razboi va fi.Eu NU vreau sa particip si mi-as dori ca niciun roman sa nu ajunga sa-si dea viata pentru o cauza fictiva.Tinerii romani sunt inteligenti. Ei nu trebuie sa mearga la razboi. Ei trebuie sa ridice Romania din cacat, dar nu in prima linie in razboi, ci prin munca. NATO vomita la noi in tara.Ne-au facut comandament! Dar daca nu avem de ales si o ardem cu americanii de ce nu ne aduc in loc de tancuri, trenuri? De ce nu construiesc scoli si spitale in loc de baze militare? Romania se afla de 10 ani in NATO si cam de 8 in UE si nu se intampla nimic din ce speram.Nu traim mai bine. Nu suntem mai sanatosi. Nu suntem mai fericiti. Promit ca o sa va prezint  mai pe larg zilele astea, un bilant al dezastrului de la aderarea Romaniei in NATO/UE pana in prezent.
Daca ati avut rabdare sa-mi cititi “povestioara” probabil v-ati dat seama ca sunt foarte ANTI tot ce reprezinta NATO/UE, dar asta nu inseamna ca il simpatizez pe Putin.Nu. Putin nu este Prasela cel Voinc in povestea mea,  dar  NATO/UE este balaurul cu 7 capete. Desi apparent Putin este singurul care se opune instaurarii Noii Ordini Mondiale, el nu este salvatorul omenirii. Nu este personajul pozitiv in povestea mea. Stiti de ce? Pentru ca daca Putin ar fi ingerul pazitor ar castiga foarte usor simpatia si sustinerea populatiei de pe pamant si implicit orice razboi cu oricine.Cum asa? Pai foarte simplu….ar da publicitatii toate informatiile pe care le detine despre Noua Ordine Mondiala, tot ce inseamna NATO, UE, FMI,SUA, CIA,NASA, Vatican, Al –Qaeda, Isis, Syra, Irak, Afganistan, Gadafi, Bin-Pim.plm-den, Isis, 11 septembrie,Londra,Paris, Madrid…plm.
Ne-ar spune macar, cine sunt acei oameni care stau in spatele acestui plan, nume, prenume, adresa, cnp si de restul zic ca ne-am descurca si noi doar cu cativa pari si cateva pietroaie, nu?Ce ziceti?
Fara nicio logica sau coerenta in desfasurarea evenimentelor,  povestea mea se incheie in felul urmator. Sunt in fata unui aparat si dau la dublaj. Nu stiu ce sa aleg? Ciuma Rosie sau Moartea Neagra?Rosu/Negru –Rosu/Negru – Rosu/Negru! Plm!!! Cred ca bag in casa!

Promit ca urmatoarea postare va fi o poza cu cainele meu, Charlica! Sunt convins ca o sa o apreciati mai mult!
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. TzN - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template