Ce stire ti-ar face ziua mai frumoasa?

marți, 18 iunie 2013 | comentarii

Sa presupunem ca este luni dimineata! si nu acea zi de luni in care iei salariul! Ai transpirat de te-au gasit dracii in metrou, tramvai, autobuz/troleibuz si ai si intarziat la munca.Grabit sa te semnezi in condica, seful tau iti spune ca te-a semnat el si te avertizeaza ca e a 5 a oara in ultimile 2 saptamani cand nu ajungi la program!
Nu apuci sa te asezi la birou ca deja telefoanele incep sa sune....pe semne ca o sa ai o saptamana foarte incarcata.Aaaa..sa nu uitam ca maine iti taie curentul ca ai o factura de 420 de ron restanta! Asa ca, aprinzi calculatorul si vrei sa te delectezi 5 minute inainte de a te apuca de treaba. Ce titlu ai putea sa vezi in ziare care sa iti faca ziua mai frumoasa?

1) SOC SI GROAZA!!! Gigi Becali s-a sinucis la ora 07:30 in Penitenciarul Jilava!
    Nemaiputand suporta regimul de detentie din Penitenciarul de maxima siguranta Jilava, finantatorul Stelei, George Becali si-a pus capat zilelor.Gardienii ce asigurau ordinea in Penitenciarul Jilava l-au gasit azi-dimineata fara suflare, spanzurat cu dusul de la baie.Din spusele colegilor de celula, nimeni nu si-a putut da seama de ce ar fi recurs la un asemena gest, avand in vedere faptul ca urma sa fie eliberat conditionat.Un detinut, care a dorit sa-si pastreze anonimatul a declarat: "I-am zis eu lu' nea Gigi : Degeaba stai cu fundul la perete daca dormi cu gura deschisa!"


2) TRAGEDIE! Istoria se repeta! Avionul ce transporta delegatia Romaniei la Bruxelles s-a prabusit azi dimineata in jurul orei 07:48.Avem informatii ca la bord se aflau atat presedintele Romaniei, Traian Basescu, cat si premierul Victor ponta impreuna cu tot Guvernul, Senatul si Camera Deputatilor! In scurt timp revenim cu amanunte!

3) 6-6 POARTA'N CASA! Selectionerul reprezentativei Romaniei de fotbal, Victor Piturca a demisionat.Acesta nu a vrut sa dea prea multe detalii despre decizia luata.Surse din anturajul sau ne-au comunicat faptul ca domnia sa, Victor Piturca, ar fi apelat la bunul simt si demnitatea sa si si-ar fi dat demisia ca urmare a condamnarii primite in cazul "Valiza".

4) Leul - REGELE EURPEI! Cursul BNR ne indica faptul ca moneda euro a pierdut foarte multe procente in fata leului, un euro ajungand sa fie cotat astazi la deschidere la 2,20 lei! Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu a declarat ca aceasta apreciere a leului in fata monedei europene se datoreaza tragicului accident aviatic ce a avut loc azi dimineata. :)))

5) 10 MILIOANE DE EURO! S-a castigat marele premiu la extragerea loto 6/49. Un roman este mai bogat cu aproape 10 milioane de euro dupa ce acesta a ghicit toate cele 6 numere extrase ieri.Numerele norocoase au fost: 1;5;17;23;34;47. Fericitul castigator este un tanar de 28 de ani, care a dorit sa-si pastreze anonimatul, insa reporterii nostri au aflat ca numele marelui castigator ar fi Ciprian C***rea.
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. TzN - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template