…atunci o sa castigi!

miercuri, 5 decembrie 2012 | comentarii


Acest articol este dedicat tuturor pariorilor, atat celor care pariaza pe meciuri de fotbal,baschet, tennis sau handbal cat si celor ce rup in doua cursele de cai sau caini simulate pe calculator.
Ca e sambata sau duminica dimineata, la ora 10, in agentia de pariuri din fata blocului, nu apuci sa intri bine si auzi ceva gen: “bagami-as p*la sa-mi bag in Dinamo!...cum ba Leo sa nu bata pe descultii aia de Viitoru’…aia care acum 8 luni jucau cu vaca pe teren!!!”
Zambesti ironic si iti amintesti ca ai fost inspirit si nu ai jucat pe ei aseara.Imediat insa iti dispare zambetul de pe buze amintindu-ti ca te-a scos un meci din Olanda 2, meci pe care ai pariat peste 2,5 goluri, in minutul 12 scorul era 1-1...si atat a ramas.Frustrarea devine cu atat mai mare cand te gandesti ca a fost singurul meci din acea liga care s-a terminat sub 2,5 goluri. Strangi din dinti si iti impui: Astazi vreau sa fac un ban cinstit!
Si cu o foaie si un pix in mana te apuci sa selectezi meciurile ascultand parerile camarazilor de agentie : Bate domne ‘Fulfam’ !....Nu juca pe Bechistas ca turcii astia e blatisti !!...e buni elvetienii astia de la Rapid Viena!
Ignorand  poloarea fonica si cunostintele geografice ale celor din jur incerci sa legi un bilet de 10 lei...cu 4-5 meciuri...sigurante toate ! Foarte mandru esti de tine cand vezi ca pe tichetul tiparit apare suma de 17 sute.Problemele nu intarzie sa apara deoarece meciul de la 11 :30 din Rusia te scoate ....asadar la 2 trebuie sa cobori iarasi sa mai faci un bilet...ca cine mai face bataturi la degete apasand f5-u toata ziua ?!
Povestea se repeta, astfel ca pana seara la 7 mai faci 4-5 drumuri pana la scara si nu te duci ca sa cumperi lapte sau paine.La ora 23 : 30..constati cu dezamagire ca ai fost foarte aproape si ca maine chiar trebuie sa castigi.Teoretic ai fost foarte aproape.Practic ai fumate 2 pachete de tigari si ai cheltuit banii cu care ar fi trebuit sa iesi fie cu prietena la un film, in club sau de ce nu cu baietii la o bere, doua sau poate 3 !
Mai exista o categorie de oamnei.Aia care rup pariurile online.Infratit fiind cu Bwin, Bet-at-Home, Bet 364, Gamebookers nu ratezi nicio ocazie de a compara cotele de la un meci...sa vezi care cum e mai avantajoasa, sa pariezi 15 mii de variante...sa cumperi cote, sa vinzi cote....ca la final sa fii pe plus, Atentie : 2 $ ! In sinea ta incepi sa te minti singur si sa ti spui : sunt parior profesionist ! banii n-au cum sa cada din cer ! incetul cu incetul se fabrica otetul !...si aprinzand ultima tigare din pachetul cu nr 3 pe ziua de azi, te uiti la ceas si observi ca e ora 4 dimineata !!! U.S. OPEN !!! Favoritul turneului conduce detasat in setul 3, setul 1 si 2 fiind deja adjudicate.Te repezi repede cu tot ce ai... 600 de euro pe o cota de 1.01, in ideea ca nu se mai poate intampla nimic si ca vei si rula bonusul !Castig eventual...606 euro...6 euro profit ! Sunt parior profesionist! Soc si groaza:cel pe care ai pariat se accidenteaza!!! Abandon, billet pierdut! Incredibil.Tot ce te-ai chinuit sa strangi in ultima luna ai pierdut asta seara!
Duminica dimineata se strang la ‘baza’ toti.Scarpinandu-se in buzunare fac de un pachet de kent 8 si de cate o cafea de la tonomat si incep sa se planga care cum pe ce morti si raniti au pierdut ! Mereu e la fel !
In incheiere vreau sa redau vorbele unui renumit parior ‘Giovani’ care spune asa : Stii cand o sa castigi tu ? cand o'nvia tata....atunci o sa castigi !
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. TzN - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template