Derby-ul Etapei.

marți, 2 aprilie 2013 | comentarii




Anuntat inca de acum o saptamana ca un mare derby, duminica, pe Malu Arena a avut loc confruntarea dintre echipa locala, Arsenal Malu si rivalii de o viata, Juventus Gaojani.
Inca cu 3 zile inaintea meciului, toate biletele se epuizasera, drept urmare, sambata dimineata in jurul orei 10, pe langa stadion, bisnitarii cereau pana la 300 ml de  “Saniuta” pentru un billet. Asadar, duminica dimineata, pe strazile din Malu circulatia era infernala. Sute de fani ai ambelor echipe se pregateau de un meci pe care il asteptau de mai bine de o jumatate de an. Isi facusera aparitia si cativa reporteri de la Antena 3, impreuna cu Dana Grecu in persoana." Sinteza zilei" avea un subiect fierbinte de dezbatut luni de la ora 17.00.Totul anunta parca meciul mare, ce aveau sa-l faca tunarii !
Sa nu o mai lungim...de cum am patruns pe stadion ma bantuia parca mirosul de levantica prezent si la Baneasa. Am scanat rapid....si am constatat mirat ca nu nexista nici urma de cal mort ! sau caine....sau pisica.M-am asezat pe banca tehncia a gazdelor impreuna cu cei din staff si am asteptat sosirea oaspetilor ! Dupa cum era de asteptat, " juventinii " s-au lasat asteptati cateva minute, invocand ca motiv al intarzierii...fusul orar ce fusese decalat cu o zi inainte.Meciul statea sa inceapa. Tunarii erau foarte bine pregatiti.Toti s-au jurat pe rosu ianintea meciului ca nu au consumat substante alcoolice cu o seara inainte.
Tribunele fierbeau! Zeci de torte, petarde si fumigene animau peisajul.Observ foarte mirat ca avem 2 tusieri, premiera in acest sezon.De pe margine aud voci care sugerau ca centralul "e baiat bun, jigodia dracu !"
Primele 10 minute, tunarii au jucat cam haotic. " Suntem slabi, dom’le ! " avea sa afirme un cunoscator .Se pare ca baietii au observat insa ca nici rivalii de moarte nu se prezentau tocmai bine si pe principiul slabi noi, dar mai slabi ei , tunarii deschid scorul dupa un corner executat impecabil de Ionut Cosmin Surdu, zis si Messi in cercurile restranse de prieteni.Momentul culminant al partidei se pare ca a fost la pauza cand antrenorul, sustinut moral de finantator, a promis la baieti cateva lazi de bere si un purcel la protap in viitorul apropiat.
Cu gandul la prima de joc, baietii au prins aripi si pana la finalul meciului au mai punctat de 5 ori. Imaginati-va ca nici nu apucam sa fumez o tigare dupa fiecare bere pe care o terminam, ca baietii reuseau sa si marcheze.Coincidenta sau nu, finantatorul tunarilor a prezis  rezultatul final inca cu o ora inaintea inceperii partidei, astfel vazandu-ma ca m-am aprovizionat doar cu 2 beri, mi-a mai facut un add-on de 4 !!! ca sa fie bine !
Dupa meci..oaspetii erau cu moralul la pamant, ce e drept aveau si de ce....umilinta mai mare nu vazusera de cand se apucasera de fotbal si acest lucru se putea citi si in ochii lu’ Eric Djemba – Djemba, decarul oaspetilor.. Omul meciului a fost declarat  portarul oaspetilor insa, pentru simplu fapt ca a facut cea mai multa miscare, fiind nevoit sa se aplece de 6 ori pentru a ridica balonul din poarta.Rezultat final, Malu Arsenal sase, Juventus Gaojani zero, gazdele acumuleaza 27 de puncte si spera inca la primul loc, pozitie ce permite promovarea mult asteptata ! Dupa meci, baietii au mers la un local de fite sa sarbatoreasca victoria si au petrecut pana dimineata!
PS: Scoateti dracu aparatele alea de acolo ca m-am chinuit 30 de roni ca sa prind 3 capsunele!!!
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. TzN - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template