Cronica de liga V a

luni, 15 octombrie 2012 | comentarii


Duminica 14.10.2012.Avand in vedere ca vremea de afara se prezinta destul de prietenoasa pentru octombrie, precum si faptul ca in aceasta dimineata lipsesc cu desavarsire starile de greata am considerat ca este momentul potrivit pentru vizionarea unui meci de fotbal.Deci analizand oferta zilei alegem Liga a V a Giurgiu  seria I.Derby-ul etapei.Liderul AS Baneasa inalneste ocupanta locului 2 – Malu Arsenal.
Impreuna cu cativa prieteni implicati direct in fenomen ne urcam in masini si pornim spre Giurgiu.
Inainte de a intra in detalii tin sa precizez ca drumul care leaga Bucurestiul de Giurgiu, DN 5 se afla intr-o stare exceptionala.Nu exagerez deloc.Romstrade chiar isi merita banii.
Ora 10 :45 -  am ajuns pe stadionul din Baneasa (Giurgiu).Terenul se prezinta binisor.Gazdele au iesit deja la incalzire.Ciudat sau nu este faptul ca in teren predomina culoarea negru.Nu ma refer la echipamente.Uitandu-ma atent in jur observ mai multe case negru.Foarte multe case negre.Numai case negre.Privind pe marginea terenului de joc imi dau seama exact cu ce ne confruntam.Zic... ‘eeee n-are ma nimic ! e oameni si ei !’
Ora 11 :00 – incepe meciul.Arbitru de centru avea si el tenul ‘umpic’ inchis la culoare.Tusierul de pe dreapta...mmm..sincer nu bateam cu privirea pana acolo...sa zicem alb, tusierul de pe stanga...lipsa.
In caz de victorie patronul oaspetilor promite un porc la protap pentru baieti.Pe langa faptul ca echipa trecea pe primul loc, urma si ceva frumos la bani putini.
Ora 11 :30 – Aveam un sentiment neplacut.Nu stiu daca se datora faptului ca fumasem deja de dimineata jumatate de pachet de tigari sau vantului care adia usor, aducand cu el mirosul cainelui ce zacea in putrefactie cativa metri mai  incolo.
Ora 11 :40 – Gerardo Piche de la gazde,aflandu-se sub influenta sampaniei de prune face un gest necugetat : Un mare pumn, urmat de o flegma catre arbitrul asistent.Rezultatul evident cartonas rosu.Spiritele se incing. Aribitreeeeee s-o f*t pe mataaa !!!! – se auzea de pe margine. Sa vedem cum mai pleci tu acasa fut*ti familia matii !!! – exclama un spectator, frecandu-si pumnii de bucurie.
Jocul facut de oaspeti nu a fost foarte slab in prima repriza.As putea spune ca au avut chiar 2 suturi spre poarta.La pauza insa lucrurile s-au cam schimbat. Tusierul a inteles ca gazdele riscau sa piarda punctele puse in joc, iar el risca sa-si piarda cei 3 dinti din gura.Drept urmare in min 50 penalty pentru gazde.1-0 !!! Gol Makinwa !!Nebunie in tribune.Fanii gazdelor pareau multumiti...Asa fer’al dracu da nenorocit !!! da-le si la ei rosu !!!.Ca prin minune oaspetii au egalat in minutul 70..cu un lob elegant peste portarul gazdelor ce nu depasea 1.50 incaltat....Panica pe fata arbitrului de centru...ca nu prea gasea motiv sa anuleze golul.A avut noroc insa ca fundasii tunarilor erau cam adormiti iar gazdele au reusit sa treaca repede in avantaj 2-1.
Prin minutul 85, antrenorul oaspetilor primeste un telefon.La Izvoarele s-a intrerupt meciu.Suporterii gazdelor au bagat in coma arbitrul de centru.Probabil 3-0 la masa verde pentru Juventus Gaojani.Auzind aceasta veste arbitrul partidei se grabeste sa fluiere finalul meciului in min 87, ca nu care cumva sa egaleze oaspetii. Rezultat final AS Baneasa – Malu Arsenal 2-1.
Arbitrii se pare ca au salvat viata porcului promis de patron.Haideti in plm acasa ca ne fura astia rotile pe la masini !!! a fost declaratia secundului la final de meci.
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. TzN - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template